Marius fulgte drømmen og ble lastebilsjåfør

Publisert: 31. januar 2023

Marius-Jensvik7-scaled

For Marius Jensvik har det alltid vært planen å jobbe hos oss i Røstad Entreprenør.

Han kjenner fortsatt følelsen av å besøke pappa på jobb da han var liten. Marius hadde knapt lært seg å gå, men husker at han hadde på klær og utstyr med Røstads logo.

– Det føles som jeg alltid har gått med Røstad-logo, og så lenge jeg kan huske har jeg hatt en drøm og en plan om å jobbe i firmaet. Det har liksom aldri vært noen tvil, sier 25-åringen fra Verdal med et smil.

Flere fagbrev

Tross sin unge alder har Marius åtte års fartstid hos oss i Røstad. Som 17-åring begynte han med grunnarbeid, som ga han fagbrev som vei- og anleggsarbeider. Etter noen år bestemte han seg for å følge den egentlige drømmen.

– Jeg tok førerkortet til lastebil og kunne endelig jobbe som lastebilsjåfør. Det hadde vært drømmen min lenge. Da jeg fikk muligheten, var det bare å ta sjansen, forteller Marius.

Røstad la til rette for at Marius fikk ta de nødvendige kjøretimene og heiet på han hele veien fram til et rykende ferskt tungbilkort.

Marius Jensvik er en av våre dyktige lastebilsjåfører.

Et godt lag

Marius tilbringer mye tid sammen med kollegene og forteller at det som regel er en lett og trivelig tone.

– Makan til positiv gjeng skal du lete lenge etter. Vi diskuterer mye fag og det er enormt mye kompetanse blant mine kolleger. For oss yngste kjennes det både trygt og inspirerende. Vi utvikler oss hele tiden med hjelpa vi får fra de med mer erfaring enn oss, sier han.

Økende oppdragsmengde

Terje Bekkevold, daglig leder i Røstad Entreprenør, er stolt av å ha ansatte som Marius.

– Marius er et godt eksempel på en som vokser med oppgavene og som har utviklet seg veldig siden han kom til oss. Tross sin unge alder har han allerede mye erfaring og er samtidig et godt tilskudd til arbeidsmiljøet.

Nå trenger Marius og de andre i bedriften flere flinke folk, også en ny lastebilsjåfør. Terje lover utfordrende og givende arbeidsdager til de som får tilbudt jobb.

– Vi har økende oppdragsmengde og søker etter dyktige folk som har lyst til å være en del av laget vårt. Vi har moderne utstyr og mange spennende oppdrag som skal løses i tiden fremover, sier han.